Αρχική :: ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ :: Συσκευές αποτρίχωσης :: Διπλή κεριέρα -STARPIL DUO

Διπλή κεριέρα -STARPIL DUO

Διπλή κεριέρα -STARPIL DUO
Κωδικός 1170
Βάρος 0.50 Kgs

Η STARPIL DUO περιλαμβάνει δυο μονές κεριέρες και μία διπλή βάση με καλώδιο.

Η βάση διαθέτει διακόπτη ON/OFF.

Κάθε κεριέρα έχει διακόπτη με 2/σκάλες ρύθμισης της θερμοκρασίας . Στη ρύθμιση << ΙΙ >> λιώνει το κερί ενώ στη ρύθμιση << Ι >> το διατηρεί λιωμένο σε σταθερά χαμηλή θερμοκρασία.

Η κάθε κεριέρα έχει 4 αντιστάσεις ,οι οποίες καλύπτουν εσωτερικά όλες τις επιφάνειες της κεριέρας. Με αποτέλεσμα το γρήγορο λιώσιμο του κεριού!

Είναι εργονομική , οι κεριέρες τοποθετούνται εύκολα στη βάση με το ένα χέρι και επίσης στο κάτω μέρος της βάσης υπάρχουν βεντούζες ,έτσι η κεριέρα προσκολάτε σταθερά στην επιφάνεια που την τοποθετείτε.

 

Ισχύς:2 x25watt

 

 

 

Οδηγίες για τη χρήση Roll-on Heater:

Πριν την έναρξη της αποτρίχωσης βεβαιωθείτε ότι το δέρμα είναι ξηρό, καθαρό και χωρίς κρέμα. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε Prepil Gel για να προετοιμάσετε την περιοχή και την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων.
1. Τοποθετήστε το ανταλλακτικό Roll-on κερί στο εσωτερικό της κεριέρας.
2. Συνδέστε την κεριέρα σε τροφοδοτικό
220V με το καλώδιο που συνδέεται με τη συσκευή.
3. Επιλέξτε τη θέση I ή II του διακόπτη ανάλογα με τις ανάγκες:
I. θερμοκρασία συντήρησης: Διατηρεί το κερί στη σωστή θερμοκρασία για την εφαρμογή.
II. Υψηλή θερμοκρασία: Επιτρέπει σε μια αρχική ταχεία θέρμανση του κεριού.


Όταν το roll-on εισάγεται στη συσκευή, και κατά την επιλογή στη θέση II, το κερί χρειάζεται περίπου 25 λεπτά για να φτάσει στη σωστή θερμοκρασία που πρέπει να εφαρμόζεται. Όταν αυτός ο χρόνος έχει περάσει, είναι σκόπιμο να γυρίσετε το διακόπτη στη θέση I.
4. Καθαρίστε το δέρμα: Καθαρίστε την περιοχή προς αποτρίχωση για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα της κρέμας, make-up ή τον ιδρώτα και να στεγνώσει εντελώς.
5. Το κερί έχει φτάσει στη σωστή θερμοκρασία, όταν ο κύλινδρος γυρίζει εύκολα ,μπορείτε να δοκιμάσετε σε μια ταινία αποτρίχωσης.
6. Εφαρμόστε το κερί: Σύρετε το roll-on πάνω από την περιοχή για αποτρίχωση προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης της τρίχας.
7. Εφαρμόστε την ταινία αποτρίχωσης: Εφαρμόστε την ταινία πάνω στο κερί και πιέστε απαλά για να διασφαλιστεί η προσκόληση της.
8. Αφαιρέστε την ταινία χαρτιού: Αφαιρέστε την ταινία χαρτιού στην αντίθετη κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών, πάντοτε παράλληλο προς το δέρμα. Τεντώστε το δέρμα με το άλλο χέρι σας, ειδικά στις πιο χαλαρές περιοχές. Επαναλάβετε την αποτρίχωση έως ότου η τρίχα έχει αφαιρεθεί εντελώς. Η ταινία αποτρίχωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές.
9. Αφαιρέστε το πλεονάζον κερί: Όταν η αποτρίχωση έχει τελειώσει αφαιρέστε τα υπολείμματα του κεριού από το δέρμα με STARPIL OIL.
10. Για να ολοκληρώσετε προτείνουμε την εφαρμογή επιβραδυντικού STARPIL Mousse , ώστε να καθυστερήσει την ανάπτυξη των τριχών, και να αφήσει το δέρμα μαλακό και απόλυτα ενυδατωμένο.
11. Καθαρισμός της κεριέρας: Συνιστάται ο τακτικός καθαρισμός των υπολειμμάτων κεριού για την τέλεια συντήρησή του.Χρησιμοποιείστε CITRUS CLEANER

Για βέλτιστο αποτέλεσμα της αφαίρεσης τρίχας σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε STARPIL προϊόντα  και συσκευές. Τα αποτελέσματα δεν είναι εγγυημένα όταν συνδυάζεται με άλλα προϊόντα ή συσκευές από άλλες μάρκες.

 

 

: *
: *
: *
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα:


*
Μπουκαλάκι 1.5ml (πακέτο12 τεμ)
ΕΣΩΡΟΥΧΟ SLIP ανδρικό 100τεμ
ΠΙΝΕΛΟ ΣΚΙΑΣ ΛΟΞΟ κωδ C42
Πλαστικές σπάτουλες  10τεμ.
Χαρτί αποτρίχωσης-Ρολό Quickepil
Κερί ρολέτα αζουλένιο Starpil 110gr
Κερί ρολέτα αλόη Starpil 110gr
Film wax blue perlas Starpil. Πέρλες 600gr
Κερί ρολέτα 110gr Starsoft Starpil

βαθμολογία προϊόντος

Κριτικές Πελατών

Υπήρξαν σχόλια για αυτό το προϊόν

Προσθέστε την κριτική σας εδώ

: *
: *
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα:


*