Αρχική :: ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ :: Συσκευές αποτρίχωσης :: Τριπλή κεριέρα -STARPIL TRIPLE

Τριπλή κεριέρα -STARPIL TRIPLE

Τριπλή κεριέρα -STARPIL TRIPLE
Κωδικός 1172
Βάρος 0.80 Kgs

Η STARPIL TRIPLE περιλαμβάνει τρείς μονές κεριέρες και τριπλή βάση με καλώδιο.

 

Η βάση διαθέτει διακόπτη ON/OFF.

Κάθε κεριέρα έχει διακόπτη με 2/σκάλες ρύθμισης της θερμοκρασίας . Στη ρύθμιση << ΙΙ >> λιώνει το κερί ενώ στη ρύθμιση << Ι >> το διατηρεί λιωμένο σε σταθερά χαμηλή θερμοκρασία.

Η κάθε κεριέρα έχει 4 αντιστάσεις ,οι οποίες καλύπτουν εσωτερικά όλες τις επιφάνειες της κεριέρας. Με αποτέλεσμα το γρήγορο λιώσιμο του κεριού!

Είναι εργονομική , οι κεριέρες τοποθετούνται εύκολα στη βάση με το ένα χέρι και επίσης στο κάτω μέρος της βάσης υπάρχουν βεντούζες ,έτσι η κεριέρα προσκολάτε σταθερά στην επιφάνεια που την τοποθετείτε.

 

Ισχύς:3 x25watt

 

Οδηγίες για τη χρήση Roll-on Heater:

Πριν την έναρξη της αποτρίχωσης βεβαιωθείτε ότι το δέρμα είναι ξηρό, καθαρό και χωρίς κρέμα. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε Prepil Gel για να προετοιμάσετε την περιοχή και την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων.
1. Τοποθετήστε το ανταλλακτικό Roll-on κερί στο εσωτερικό της κεριέρας.
2. Συνδέστε την κεριέρα σε τροφοδοτικό
220V με το καλώδιο που συνδέεται με τη συσκευή.
3. Επιλέξτε τη θέση I ή II του διακόπτη ανάλογα με τις ανάγκες:
I. θερμοκρασία συντήρησης: Διατηρεί το κερί στη σωστή θερμοκρασία για την εφαρμογή.
II. Υψηλή θερμοκρασία: Επιτρέπει σε μια αρχική ταχεία θέρμανση του κεριού.


Όταν το roll-on εισάγεται στη συσκευή, και κατά την επιλογή στη θέση II, το κερί χρειάζεται περίπου 25 λεπτά για να φτάσει στη σωστή θερμοκρασία που πρέπει να εφαρμόζεται. Όταν αυτός ο χρόνος έχει περάσει, είναι σκόπιμο να γυρίσετε το διακόπτη στη θέση I.
4. Καθαρίστε το δέρμα: Καθαρίστε την περιοχή προς αποτρίχωση για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα της κρέμας, make-up ή τον ιδρώτα και να στεγνώσει εντελώς.
5. Το κερί έχει φτάσει στη σωστή θερμοκρασία, όταν ο κύλινδρος γυρίζει εύκολα ,μπορείτε να δοκιμάσετε σε μια ταινία αποτρίχωσης.
6. Εφαρμόστε το κερί: Σύρετε το roll-on πάνω από την περιοχή για αποτρίχωση προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης της τρίχας.
7. Εφαρμόστε την ταινία αποτρίχωσης: Εφαρμόστε την ταινία πάνω στο κερί και πιέστε απαλά για να διασφαλιστεί η προσκόληση της.
8. Αφαιρέστε την ταινία χαρτιού: Αφαιρέστε την ταινία χαρτιού στην αντίθετη κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών, πάντοτε παράλληλο προς το δέρμα. Τεντώστε το δέρμα με το άλλο χέρι σας, ειδικά στις πιο χαλαρές περιοχές. Επαναλάβετε την αποτρίχωση έως ότου η τρίχα έχει αφαιρεθεί εντελώς. Η ταινία αποτρίχωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές.
9. Αφαιρέστε το πλεονάζον κερί: Όταν η αποτρίχωση έχει τελειώσει αφαιρέστε τα υπολείμματα του κεριού από το δέρμα με STARPIL OIL.
10. Για να ολοκληρώσετε προτείνουμε την εφαρμογή επιβραδυντικού STARPIL Mousse , ώστε να καθυστερήσει την ανάπτυξη των τριχών, και να αφήσει το δέρμα μαλακό και απόλυτα ενυδατωμένο.
11. Καθαρισμός της κεριέρας: Συνιστάται ο τακτικός καθαρισμός των υπολειμμάτων κεριού για την τέλεια συντήρησή του.Χρησιμοποιείστε CITRUS CLEANER

Για βέλτιστο αποτέλεσμα της αφαίρεσης τρίχας σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε STARPIL προϊόντα  και συσκευές. Τα αποτελέσματα δεν είναι εγγυημένα όταν συνδυάζεται με άλλα προϊόντα ή συσκευές από άλλες μάρκες.

: *
: *
: *
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα:


*
Ο κωδικός είναι διάκριση πεζών-κεφαλαίων και πρέπει να πληκτρολογούνται ακριβώς όπως παραπάνω
ΛΙΜΑ ΝΥΧΙΩΝ 180/1000 gritt ΙΣΙΑ
LATEX ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΕΓΑΛΟ
ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΜΙΚΡΕΣ-180τεμ
ΘΗΚΗ ΠΙΝΕΛΩΝ
Aloe face cream 50ml
ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΜΠΛΟΥΖΑ- NW 10τεμ
ΠΙΝΕΛΟ NAIL ART 000
Decoblend - epilation
Jeju pink line white body mousse 200ml
Σπάτουλα επωνυχίων-cuticle pusher 1329-17cm

βαθμολογία προϊόντος

Κριτικές Πελατών

Υπήρξαν σχόλια για αυτό το προϊόν

Προσθέστε την κριτική σας εδώ

: *
: *
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα:


*
Ο κωδικός είναι διάκριση πεζών-κεφαλαίων και πρέπει να πληκτρολογούνται ακριβώς όπως παραπάνω