Αρχική :: ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ :: MAYSTAR :: Optimal renewal anti-ageing peeling powder 150ml-σειρά κυτταρικής αναπλασης & αντιγήρανσης

Optimal renewal anti-ageing peeling powder 150ml-σειρά κυτταρικής αναπλασης & αντιγήρανσης

Optimal renewal anti-ageing peeling powder 150ml-σειρά κυτταρικής αναπλασης & αντιγήρανσης
Κωδικός 3050524006
Βάρος 0.15 Kgs
Ένζυμικό πήλινγκ με οργανικό σικιμικό οξύ, το προϊόν αυτό επιταχύνει τη φυσική απολέπιση, καθαρίζει τους πόρους και βελτιώνει την εμφάνιση, την υφή και την απαλότητα του δέρματος αφήνοντας το όμορφα ομαλό.

• Ενισχύει την ενυδάτωση

• Αυξάνει την πυκνότητα του δέρματος

• Παράγει ισχυρό αποτέλεσμα σύσφιξης

• Διαθέτει ισχυρές αναγεννητικές ιδιότητες

• Επιδιορθώνει το ξηρό και ραγισμένο δέρμα

• Βελτιώνει τις ρυτίδες

• Παράγει ισχυρό αντιγηραντικό αποτέλεσμα


 

Δραστικά συστατικά:

EGF PROTEIN
     Πολυλειτουργικός παράγοντας που εμποδίζει τη γήρανση του δέρματος ενεργοποιώντας τη σύνθεση κολλαγόνου, ελαστίνης και ινωδονεκτίνης ενώ παράλληλα ενισχύει τη δομή του δέρματος, την ανθεκτικότητα και την πυκνότητα.
GM-CSF PROTEIN
     Παράγει ένα αναπλαστικό  και αναγεννητικό αποτέλεσμα αυξάνοντας τη μετανάστευση και τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων και ινοβλαστών και ενισχύοντας τη σύνθεση των πρωτεϊνών και κολλαγόνου τύπου Ι, και τα δύο ευρισκόμενα σε άφθονες ποσότητες στο χόριο.
TGF-B2 PROTEIN
     Βοηθά στην αποκατάσταση της γήρανσης του δέρματος με την ενθάρρυνση της σύνθεσης κολλαγόνου και ινωδονεκτίνης και στη βαθιά ενυδάτωση.

  Χρήση:

Στο σπίτι: Ρίξτε στην παλάμη σας μια μικρή ποσότητα ενζυμικού πήλινγκ , προσθέστε μερικές σταγόνες νερού και ανακατέψτε δυνατά με το δάχτυλό σας για να δημιουργήσετε έναν ομοιόμορφο αφρό. Εφαρμόστε στο πρόσωπο και το λαιμό με τα δάκτυλα και κάνετε μασάζ χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις για να ενεργοποιήσετε την κυκλοφορία και να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα. Αφήστε το για λίγα λεπτά , στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό. Μπορεί να εφαρμοστεί μία ή δύο φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τον τύπο δέρματος.

Στο σαλόνι ομορφιάς: Ρίξτεμια μικρή ποσότητα ενζυμικού πήλινγκ σε ένα μπολ, προσθέστε μερικές σταγόνες νερού και ανακατέψτε δυνατά με ένα πινέλο για να δημιουργήσετε λείο πλούσιο αφρό . Εφαρμόστε στο πρόσωπο και το λαιμό με πινέλο ή με τα άκρα των δακτύλων και κάνετε μασάζ χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις για να ενεργοποιήσετε την κυκλοφορία και να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα. Αφήστε το για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε με μια υγρή, αρωματισμένη πετσέτα.

: *
: *
: *
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα:


*
γυάλινο μπουκάλι με σταγονόμετρο 10ml
TIPS κλασικά σε 50τεμ.-Μεγάλη  πατούρα
ΠΑΡΑΦΙΝΗ WHITE SHEA BUTTER 500γρ
COCOA BUTTER HAIR CONDITIONER 200ml
Calendula starpil waxing kit

βαθμολογία προϊόντος

Κριτικές Πελατών

Υπήρξαν σχόλια για αυτό το προϊόν

Προσθέστε την κριτική σας εδώ

: *
: *
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα:


*