Όροι χρήσης

Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Εταιρίας μας.

Εάν επισκεφτείτε, γίνετε μέλος, ή αγοράσετε από το www.venuselectronics.gr αποδέχεστε τις παρακάτω συνθήκες.
ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.venuselectronics.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις εξ αποστάσεως.
Ελπίζουμε να βρείτε την ιστοσελίδα μας χρήσιμη, ευχάριστη και προσβάσιμη. Παρακαλούμε, διαβάστε τους παρακάτω βασικούς κανόνες και όρους χρήσης με τους οποίους λειτουργεί η παρούσα ιστοσελίδα. Παρακαλούμε έχετε υπόψη ότι το να χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα συνεπάγεται την άμεση συμφωνία σας να ακολουθήσετε και να αποδεχτείτε τους παρόντες όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε μη συνεχίσετε την περιήγηση ή την οποιαδήποτε χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.
Η εταιρεία μας μπορεί να ανακεφαλαιώσει, ανανεώσει ή διαφοροποιήσει το περιεχόμενο της παρούσης συμφωνίας ανά πάσα στιγμή. Περιηγούμενοι ή χρησιμοποιούντες την παρούσα ιστοσελίδα αφού παρέλθουν οι αλλαγές, αυτόματα συμφωνείτε και αποδέχεστε όλες αυτές τις αλλαγές. Για την δική σας ευκολία, παρακαλούμε να επισκέπτεστε την παρούσα σελίδα τακτικά για να ενημερώνεστε και να οικειοποιείστε με τους εκάστοτε Όρους και Κανόνες Χρήσης. Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με οποιαδήποτε τακτική μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Περιεχόμενα Ιστοσελίδας.
Όλη η ύλη, οι φωτογραφίες, ο σχεδιασμός και περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών, εικαστικής εργασίας και απεικόνισης, κειμένων, λοιπών συναφών τίτλων πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών τίτλων, και λοιπής πνευματικής ιδιοκτησίας είναι πνευματική ιδιοκτησία και ανήκουν στην κατοχή της εταιρείας μας, εκτός κι αν αναφερθεί, ή/και αποτυπωθεί σε οποιοδήποτε μέρος της ιστοσελίδας διαφορετικά. Η παρούσα ιστοσελίδα προστατεύεται από τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright). Όλα τα διεθνή δίκαια, τίτλοι και συμφέροντα έχουν καταχωρηθεί. Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας μας, καθώς και η ιστοσελίδα εξ'ολοκλήρου απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο για την δική σας, προσωπική, μη κερδοσκοπική χρήση. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε άλλη χρήση της ιστοσελίδας μας και των περιεχομένων της για σκοπούς άλλους από προσωπικούς και μη εμπορικούς καθώς επίσης και η αντιγραφή, σάρωση, εκτύπωση και κατέβασμα δεδομένων οποιουδήποτε κειμένου, εικόνας, περιεχομένου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα για εμπορικούς ή έστω και μη κερδοσκοπικούς σκοπούς, εκτός από την καθαρά προσωπική χρήση. Σε περίπτωση που όντως το κάνετε, κανένα δικαίωμα δεν θα σας αναγνωριστεί ή αποδοθεί σε εσάς.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της VENUS ELECTRONICS INTERNATIONAL ή μας στέλνετε e-mail επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Συμφωνείτε να λαμβάνετε επικοινωνία ηλεκτρονικά και αποδέχεστε ότι όλες οι συμφωνίες, σημειώματα, επισυνάψεις και λοιπή επικοινωνία που παρέχουμε σε σας ηλεκτρονικά ικανοποιούν κάθε νόμιμη απαίτηση όπως και ο γραπτός λόγος.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Γνωρίζουμε ότι νοιάζεστε για το πώς χρησιμοποιούνται, διακινούνται και διασφαλίζονται από εμάς οι πληροφορίες με προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από σας. Οι πληροφορίες αυτές μας βοηθούν να παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Ακολουθεί μια λίστα με τους τύπους πληροφοριών που συλλέγουμε.
Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε

Προσωπικά στοιχεία

Για να προωθήσουμε την παραγγελία σας χρειαζόμαστε να ξέρουμε το ονοματεπώνυμο σας, το e-mail σας, την διεύθυνση σας, το τηλέφωνο αποστολής της παραγγελίας και σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας σας

 

Επικοινωνία με e-mail

Για να κάνουμε την επικοινωνία με σας πιο αποδοτική, συχνά παίρνουμε επιβεβαίωση ότι ανοίξατε κάποιο e-mail που σας στείλαμε
Ποιες είναι οι εγγυήσεις για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων
Το www.venuselectronics.gr σε καμία περίπτωση δεν δημοσιοποιεί, αποκαλύπτει, πωλεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Το www.venuselectronics.gr δεσμεύεται ότι στο διηνεκές θα συμμορφώνεται με τις Αρχές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, για τις προσωπικές πληροφορίες που κατέχει.
Οι πληροφορίες αυτές πρέπει:
Να αποκτώνται και να διαχειρίζονται δικαίως
Να διαχειρίζονται μόνο για τους σκοπούς που αναγράφονται στην διαδικασία εγγραφής
Να είναι επαρκείς, σχετικές και όχι υπέρμετρες με τον σκοπό για τον οποίο έχουν αποκτηθεί
Να είναι ακριβείς και στο μέτρο του δυνατού ενημερωμένες
Να κρατούνται με την δέουσα ασφάλεια
Να μην μεταφέρονται σε χώρες εκτός Ε.Ε. χωρίς την ρητή συγκατάθεση του ενδιαφερομένου.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι παραγγελίες που γίνονται στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλείς και προστατευόμενες. Χρησιμοποιούμε SSL (Secure Socket Layering) με κρυπτογράφηση 128 bit για την διασφάλιση των εμπορικών online συναλλαγών και όλων των πληροφοριών που εμπιστεύεστε σε εμάς διαμέσου του Διαδικτύου. Οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω του πρωτοκόλλου SSL, υπόκεινται σε έλεγχο από ειδικό λογισμικό έτσι ώστε να εξακριβώνεται το εάν έχουν αλλοιωθεί κατά τη μεταφορά.

Νομικό πλαίσιο και ισχύον Δίκαιο
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στην www.venuselectronics.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί Προστασίας των Καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει σχετικά με τις πωλήσεις εξ αποστάσεως.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Πνευματική ιδιοκτησία ιστοσελίδων
Όλο το περιεχόμενο αυτού του site, όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, φωτογραφίες, αρχεία ήχου, αρχεία βίντεο καθώς και κάθε είδους λογισμικό, αποτελεί ιδιοκτησία του venuselectronics.gr ή των συνεργαζόμενων με αυτό προμηθευτών του και προστατεύεται από την Ελληνική καθώς και την Διεθνή Νομοθεσία. Η εκμετάλλευση του περιεχομένου αυτού ανήκει στο venuselectronics.gr και προστατεύεται από την Ελληνική καθώς και την Διεθνή Νομοθεσία.

Επιτρεπτές χρήσεις του περιεχομένου από τον πελάτη
Το venuselectronics.gr σας παρέχει την άδεια να έχετε μια περιορισμένη πρόσβαση του περιεχομένου του site , για προσωπική χρήση και σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιείστε να αποθηκεύετε το περιεχόμενο αυτό στον σκληρό σας δίσκο, ούτε να το τροποποιείτε καθώς ή να το εκμεταλλεύεστε εκτός και αν έχετε τη γραπτή συγκατάθεση του venuselectronics.gr. Η άδεια αυτή δεν περιλαμβάνει καμία εμπορική χρήση του site ή του περιεχομένου του και δεν σας δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιείτε κανενός είδους μηχανισμούς για μαζική συγκέντρωση δεδομένων από το venuselectronics.gr. Το περιεχόμενο καθώς και αυτό καθαυτό το site του venuselectronics.gr, δεν μπορεί να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί ή να επαναπωληθεί χωρίς την γραπτή συγκατάθεση του venuselectronics.gr. Η χρησιμοποίηση του ονόματος ή του λογότυπου ή οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου που ανήκει στο venuselectronics.gr δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προβολής και διαφήμισης καθώς για κάθε είδους εκμετάλλευσης φήμης και πελατείας χωρίς την γραπτή συγκατάθεση μας.

Παράπονα για χρήση υλικού πνευματικής ιδιοκτησίας
Το venuselectronics.gr σέβεται την πνευματική ιδιοκτησία των άλλων. Αν θεωρείτε ότι η εργασία σας έχει αντιγραφεί από εμάς και εμπίπτει στον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας παρακαλούμε να αποστείλετε e-mail στο venus.electro.int@gmail.com

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τρόποι πληρωμής (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης )
1)Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

2)Αντικαταβολή πληρώνετε το αντίτιμο στον υπάλληλο της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας
 

Τρόποι και χρεώσεις αποστολής
1)ΕΛΤΑ

2)ΚΤΕΛ

3)ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

4) COURIER

(Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη και ορίζονται από τον τιμοκατάλογο της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ευθύνη του πελάτη . Σε περίπτωση μερικής ή ολικής καταστροφής και απώλειας των αγαθών ουδεμία ευθύνη φέρει η venuselectronics.gr. Η ευθύνη να αναζητείται από την εκάστοτε μεταφορική εταιρία  )

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Επιδίωξη μας είναι το venuselectronics.gr να είναι κατά το δυνατόν ακριβές, όσον αφορά την λειτουργία του, το περιεχόμενο και τις περιγραφές των προϊόντων.. Εάν ένα προϊόν δεν είναι όπως έχει περιγραφεί στο site/e-shop μας ή είναι ελαττωματικό , διατηρείτε το δικαίωμα να το επιστρέψετε (στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος πρέπει να αποσταλεί την ίδια μέρα σε εμάς και θα το αντικαταστήσουμε, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν (σφραγισμένα και χωρίς να υπάρχουν ζημιές), και να διαθέτετε το τιμολόγιο ή την απόδειξη λιανικής.
Συνιστούμε τον επισταμένο έλεγχο κατά την παραλαβή, έτσι ώστε να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση. Για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνιση σε θέματα σχετικά με τις επιστροφές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: venus.electro.int@gmail.com


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

Το venuselectronics.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αλλάζει τους όρους των συναλλαγών. Η ισχύς των νέων όρων ξεκινά με την ανάρτηση τους στο site/e-shop.
Περιορισμός Ευθύνης
Επιδίωξη της εταιρείας μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια

* στην λειτουργία και λειτουργικότητά της,
* στις περιγραφές των προϊόντων

Παρόλα αυτά η εταιρεία μας δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε να παρέχει εγγυήσεις :

* ότι η καθεαυτή λειτουργικότητα ή εξ' ολοκλήρου λειτουργία του παρόντος ιστοχώρου θα είναι αδιάλειπτη, συνεχής ή χωρίς λειτουργικά λάθη,
* θα υπάρχει άμεση διόρθωση και επάνοδος στη λειτουργία των λογισμικών συστημάτων σε περίπτωση που έχουν προσβληθεί από ιό/ιούς ή σε αδυναμία λειτουργίας λόγω ύπαρξης ιού/ιών
* ότι αυτή η δικτυακή περιοχή ή ο κεντρικός υπολογιστής που την καθιστά διαθέσιμη θα είναι χωρίς ιούς ή άλλα επιβλαβή στοιχεία
* ότι τα προϊόντα θα είναι αξιόπιστα και ενημερωμένα από επιστημονικής απόψεως.

Ως χρήστης της ιστοσελίδας μας, θα πρέπει να αναλαμβάνετε πλήρη ευθύνη των εξόδων συντήρησης του λογισμικού σας, του εξοπλισμού σας και οποιουδήποτε εξοπλισμού συνδέεται με την χρήση της ιστοσελίδας μας. Σαν χρήστης της παρούσας ιστοσελίδας, εσείς, συμφωνείτε ότι η είσοδος σας θα υπόκειται στους όρους και κανονισμούς που διέπονται από την παρούσα ιστοσελίδα και η κάθε είσοδός σας θα γίνεται σύμφωνα με τη δική σας ανάληψη των προαναφερόμενων κινδύνων.
Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για τις φθορές ή καταστροφές οποιουδήποτε είδους στον εξοπλισμό σας που θα προκληθούν από την αδυναμία ή ανικανότητα να εισέλθετε στην ιστοσελίδα μας ή την μη προσβασιμότητα σας μέσω του εξοπλισμού σας στην ιστοσελίδα μας. Εάν για οποιοδήποτε λόγο είσαστε δυσαρεστημένος, μη ικανοποιημένος ή μη καλυμμένος με την παρούσα ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της, θα εκτιμούσαμε την όποια επικοινωνία σας μαζί μας. Παρόλα αυτά, η μοναδική νομική σας κάλυψη, εάν και εφόσον είσαστε δυσαρεστημένος, μη ικανοποιημένος ή μη καλυμμένος από την ιστοσελίδα μας είναι να πάψετε να την χρησιμοποιείτε.

Ακρίβεια Περιεχομένου

Προσπαθούμε συνεχώς για να σας παρουσιάζουμε τα προϊόντα με την μεγαλύτερη ακρίβεια για τις πληροφορίες τους. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις που πληροφορίες μπορεί να είναι ελλιπείς , ανακριβείς ή απαρχαιωμένες. Όποια τέτοια λάθη διακρίνονται είναι ανεπιτήδευτα και απολογούμαστε εκ των προτέρων για οποιαδήποτε λανθασμένη πληροφορία αντανακλάται στην τιμή, την διαθεσιμότητα, ή και στο ίδιο το εμπόρευμα και επηρεάζει τις αποφάσεις σας για την αγορά του.

Η εταιρεία μας δικαιούται:

* να διορθώνει τα λάθη ή να ενημερώνει τις πληροφορίες των προϊόντων την οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ενημέρωση
* να αρνείται ή να ακυρώνει τις παραγγελίες οι οποίες ανταποκρίνονται σε προϊόντα με λανθασμένη διατίμηση

Διαθεσιμότητα

Τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός δεν είναι πάντα άμεσα διαθέσιμα . Για το λόγο αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις   ο χρόνος παράδοσης της παραγγελία προσδιορίζεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης . Όταν ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, γίνεται προσπάθεια να αφαιρεθεί άμεσα ή όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την ιστοσελίδα. Όταν ένα αντικείμενο αναμένεται να έρθει, επίσης προσπαθούμε να το αναφέρουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται ή να ενημερώσουμε για πάν ενδεχόμενο τον ενδιαφερόμενο του εκάστοτε αντικειμένου. Εάν έχετε κάποιες απορίες για τη διαθεσιμότητα των αντικειμένων σε αυτήν την ιστοσελίδα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Παρουσίαση

Στην ιστοσελίδα μας σας παρουσιάζουμε με την μεγαλύτερη δυνατή λεπτομέρεια και ακρίβεια το κάθε αντικείμενο προς πώληση. Μην ξεχνάτε ότι παίζει ρόλο η οθόνη του υπολογιστή σας σε σχέση με τα χρώματα των προϊόντων, και ότι η εταιρεία μας δεν εγγυάται για την ποιότητα των χρωμάτων που παρουσιάζει η οθόνη του υπολογιστή σας.

Αποζημίωση

Με την παρούσα συμφωνείτε ότι θα αποζημιώσετε την εταιρεία μας, τους συνεργάτες της, υπαλλήλους της, προμηθευτές, αντιπροσώπους, συνεταίρους, διοικητικά στελέχη (γενικά όλους όσους παρέχουν υπηρεσία) για κάθε και από κάθε έξοδο, κόστος, πταίσμα, φθορά, κατάχρηση ή και καταστροφή περιλαμβανομένων των νόμιμων δικηγορικών εξόδων τα οποία θα προκληθούν στην περίπτωση που παραβιαστούν οι όροι χρήσης από:

* όποια δραστηριότητα σας γενικώς
* όποια δραστηριότητά σας μέσω του λογαριασμού σας που έχετε δημιουργήσει (συμπεριλαμβανομένης αμελούς ή αδικαιολόγητης συμπεριφοράς)
* τρίτο άτομο, οικείο σας ή μη, που θα μπεί στην ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας και πράξει τα ανωτέρω.

 

 

 

Προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες

Στην εταιρεία μας αναγνωρίζουμε ότι ενδιαφέρεστε για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι πληροφορίες που δίνετε είναι εμπιστευτικές και χρησιμοποιούνται μόνο για τις εξατομικευμένες μας υπηρεσίες, δηλαδή για να προχωρήσουμε την παραγγελία σας, να σας επιβεβαιώσουμε την αποστολή χρησιμοποιώντας μόνο το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.
Η εταιρεία μας επιβεβαιώνει ότι:

* δεν εμπορεύεται
* δεν δημοσιοποιεί
* δεν αποκαλύπτει
* δεν πωλεί

καμία πληροφορία ή προσωπικό σας δεδομένο που μοιράζεστε μαζί μας. Επίσης, η εταιρεία μας δεσμεύεται να ακολουθήσει και ακολουθεί τους νόμους και κανόνες που διέπονται από την Ελληνική Υπηρεσία Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Οι πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς:

- αποκτώνται και αντιμετωπίζονται δίκαια και με εμπιστευτικότητα
- διαχειρίζονται μόνο για τους σκοπούς και λόγους που αναφέρονται στην φόρμα εγγραφής
- είναι σχετικοί, ικανοποιητικοί και καθόλου υπέρμετροι σχετικά με τον λόγο που έχουν προσκομηθεί
- είναι ακριβείς και όσο το δυνατόν περισσότερο ενημερωμένοι
 φυλάσσονται όχι περισσότερο από το χρόνο που χρειάζεται να πραγματοποιηθεί η πράξη για την οποία καταχωρήθηκαν
-φυλάσσονται με ασφάλεια
-δεν μεταφέρονται σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς την ρητή συγκατάθεση του πελάτη /ενδιαφερόμενου.

Ιδιωτικότητα Πελάτη

Εγγυόμαστε ότι συλλέγουμε και κρατάμε στα αρχεία μας μόνο την IP address κι αυτό για να μπορεί ο κάθε πελάτης να παραγγέλνει πολλαπλά αντικείμενα κάθε φορά. Εάν έχετε δώσει τη ηλεκτρονική σας διεύθυνση, η ηλεκτρονική αλληλογραφία που θα σας αποστέλλεται θα είναι μόνο του ενδιαφέροντός σας. Στην περίπτωση που δεν θέλετε να λαμβάνετε την συγκεκριμένη αλληλογραφία, υπάρχει ο σύνδεσμος διαγραφής από τον κατάλογο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.