Προφιλ


VenusElectronics

 

Η εταιρία VENUS ELECTRONICS INTERNATIONAL δραστηριοποιείται από το 1980 στην έρευνα ,στον σχεδιασμό και την κατασκευή των γνωστών μηχανημάτων αισθητικής VENUS και εξοπλισμού.

Εισάγει και αντιπροσωπεύει προϊόντα μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων όπως μηχανήματα αισθητικής , καλλυντικά , είδη αποτρίχωσης /μακιγιάζ / μανικιούρ & πεντικιούρ / ονυχοπλαστικής και άλλων συναφών ειδών.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων , η ποιότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές , έχουν καταστήσει τη VENUS ELECTRONICS INTERNATIONAL μία από τις κυριότερους τροφοδότες σε μηχανήματα αισθητικής & προϊόντα ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι με τεχνική κατάρτιση , γνώσεις και ειλικρίνεια να σας δώσουν λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία σας δημιουργηθεί.

Η ερευνητική ομάδα της VENUS ELECTRONICS INTERNATIONAL εργάζεται διαρκώς για την συνεχή βελτίωση και αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Η VENUS ELECTRONICS INTERNATIONAL εδρεύει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη . Στην Αθήνα στεγάζετε από το 2004 σε ένα ιδιόκτητο καλαίσθητο κτίριο , ειδικά διαμορφωμένο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

 

VenusElectronics
 

Η VENUS ELECTRONICS INTERNATIONAL ΔΙΑΘΕΤΕΙ SERVICE
ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ