Περιποίηση του δέρματος πριν το γάμο!

Συγχαρητήρια!

Ένα από τα πλεονεκτήματα που μας δίνει η μακρινή επιλογή ημερομηνίας είναι ότι μας δίνει αρκετό χρόνο για να προετοιμάσουμε κάθε λεπτομέρεια: χώρο, ημερομηνία, φόρεμα, βάρος, δέρμα κ.ο.κ.

Ο γάμος είναι μια σημαντική απόφαση ζωής και φυσικά θέλετε να κάνετε ό, τι είναι δυνατόν για να γίνει μια πραγματικά ξεχωριστή ημέρα για εσάς και τον έρωτα της ζωής σας!

5 σημαντικά βήματα για καλή υγεία και λαμπερό δέρμα

-Αν έχετε ήδη μια ισορροπημένη διατροφή και ασκήστε , η προετοιμασία για τη μεγάλη ημέρα θα είναι πολύ πιο εύκολη.

  -Βελτιώστε την διατροφής σας μειώνοντας τα λιπαρά . Προσθέστε περισσότερα φρούτα και λαχανικά
   -Πιείτε αρκετό νερό . Τουλάχιστον 10 ποτήρια την ημέρα
    -Ασκηθείτε τακτικά
    -Προστατεύστε το δέρμα σας από τον ήλιο . Χρησιμοποιείστε αντηλιακά προϊόντα ακόμη και τον Χειμώνα
    -Μην καπνίζετε ή πίνετε

Εάν κάνετε αυτά τα πέντε πράγματα, τότε έχετε διανύσει το μισό δρόμο…!
…και τώρα στην ειδικότητά μας – φροντίδα του δέρματος – εδώ είναι οι κορυφαίες συμβουλές μας:

Read More

Μπορούν οι έγκυες γυναίκες να κάνουν αποτρίχωση;

Η απάντηση, φυσικά, είναι ναι.
Όταν μια γυναίκα είναι έγκυος για πρώτη φορά, είναι απολύτως κατανοητό ότι γεμίζει με αμφιβολίες για τα προϊόντα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ως μέρος του καθημερινού καθεστώτος ομορφιάς της.

Οι γυναίκες συνήθως είμαστε πολύ επιμελείς με την αποτρίχωση, αλλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οι ορμόνες μας αποφασίζουν αν θα έχουμε περισσότερη ή μικρότερη ανάπτυξη τριχοφυΐας. Σε μερικές γυναίκες η τριχοφυΐα του σώματος εξαφανίζεται και άλλες γυναίκες υποφέρουν από υπερτρίχωση ,ένα ζήτημα που επιλύεται μετά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Συμβουλές για άψογη αποτρίχωση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να διατηρήσετε το δέρμα σας πραγματικά απαλό και ενυδατωμένο. Το πρώτο βήμα είναι να απολεπιστεί σωστά. Υπάρχουν πολλές απαλές απολεπιστικές ουσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, στη συνέχεια, εφαρμόστε μια φυσική ενυδατική κρέμα που είναι εντελώς απαλλαγμένη από parabens και, ει δυνατόν, να μην περιέχει χημικά ,προτείνουμε τη Maystar Sensory Preventive Anti Stretch Mark’s Cream που προλαμβάνει τη δημιουργία ραγάδων.

Για να επιλέξετε την κατάλληλη μέθοδο αποτρίχωσης θυμηθείτε ότι οι γυναίκες συνιστώνται αυστηρά στη μη χρήση λέιζερ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά το θηλασμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο – με άλλα λόγια: ξυράφια, κρέμες και κεριά – αν και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις χημικές ουσίες στις κρέμες, καθώς θα μπορούσαν να προκαλέσουν δυσμενείς δερματικές αντιδράσεις. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι οποιαδήποτε χημική ουσία που χρησιμοποιείτε στο δέρμα σας μπορεί να εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματός και να επηρεάσει άμεσα τις ορμόνες σας. Για το λόγο αυτό, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε προϊόντα ομορφιάς που είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.

Read More

Τα είδη των κεριών αποτρίχωσης

Οι τύποι των κεριών

Υπάρχουν διάφοροι τύποι κεριών για αποτρίχωση στην αγορά καλλυντικών που όλοι γνωρίζουν εδώ και χρόνια.
Αλλά όλα εξελίσσονται και ο κόσμος των κεριών έχει σταδιακά αλλάξει για να επιτύχει
Ποιοτική αφαίρεσης της τρίχας

Η αποτρίχωση είναι γενικά μια μη δημοφιλής θεραπεία που σε κανένα δεν αρέσει επειδή είναι ενοχλητική και μερικές φορές προκαλεί ερεθισμό. Γι’αυτό είναι απαραίτητο το κερί να είναι εξαιρετικής ποιότητας, σε συνδυασμό με καλή τεχνική εφαρμογής και την κατάλληλη χρήση καλλυντικών αποτρίχωσης ώστε να μετατρέψουν την αποτρίχωση σε μια θεραπεία ομορφιάς και ευξίας.

Αποτρίχωση με κερί ή αποτρίχωση με λέιζερ;

Η αποτρίχωση με κερί εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σήμερα, παρά την ύπαρξη αποτρίχωσης με λέιζερ, η οποία αποδείχθηκε ότι δεν είναι απολύτως αποτελεσματική.

Έτσι για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, αφενός έχουμε αποτρίχωση με ιατρικό λέιζερ (εξαιρετικά αποτελεσματική με μόνιμα αποτελέσματα) και, αφετέρου, παλμικό φως, το οποίο είναι πολύ προσιτό και μειώνει την ποσότητα τριχών που εκφύονται αλλά ποτέ οριστικά. Αυτό σημαίνει ότι ξοδεύουμε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό χωρίς να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα κεριά αποτρίχωσης εξακολουθούν να αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για αποτελεσματική αποτρίχωση μεγάλου μέρους του πληθυσμού των οποίων οι τρίχες δεν είναι κατάλληλες για ιατρική θεραπεία λέιζερ ή που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τις αποτελεσματικές θεραπείες.

Ποιες οι διαφορές των κεριών;
Η σύνθεση του κεριού βασίζεται πραγματικά σε πολύ απλές φόρμουλες από χημική άποψη, οπότε αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι η ποιότητα των πρώτων υλών και οι αναλογίες που χρησιμοποιούνται σε κάθε σύνθεση.
Δύο παράγοντες στους οποίους δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη Starpil διότι γνωρίζουμε ότι η ποιότητα του καλού κεριού είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι οι πρώτοι που παίζουν ρόλο, όπως η πλαστικότητα, η ελαστικότητα, η ελαφρότητα, η ικανότητα εξαγωγής των τριχών κλπ. .

2 τύποι κεριού
Υπάρχουν 2 βασικοί τύποι κεριών

Read More